Story Mory Cik Lala

Thursday, September 19, 2013

Makan kat kedai chef


Fes time makan kat rebung ni. Tu pun boss belanja. Sedap sedap makanan kat sini. Tapi malu pulak nak snap gambo. Maklum la pegi dengan boss kan. Asik dok ambik gambar je nanti boss kata apa pulak.

11 comments:

  1. "sy nak masuk blog bosss...." tu la jawabnya...

    ReplyDelete
  2. yg mana 1 bos nyer? mkn kt resto yg tokeynyer cef terkenal wajib la sedap kak

    ReplyDelete
  3. wahh makan kt rebung! best tak?
    review la pasal makanan dia..

    x nmpk ke video? tgk dr note ek?
    mmg selalu camtu kalau kat note, tab pon
    kt BB ok pulak

    ReplyDelete
  4. wahh bestnye mkn kat restoran chef ismail.. duta megi nih..hihi..

    ReplyDelete
  5. untungla akak dpt jumpe chef ismail

    ReplyDelete
  6. pernah mkn kt rebung...oh malu ke kt boss..ckp la kt boss ..saya blogger kena snap gmbr makanan..hehe

    ReplyDelete
  7. chef tu mmg sentiase ada kat rest dia ea?

    ReplyDelete
  8. mkn besar la nampknya klu bos yg belanja kan...tp standard ad bos trus segan nk amik gmbr byk2x :p

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.