Story Mory Cik Lala

Monday, September 23, 2013

iOS 7



Lain sangat icon iphone kalau dah update dengan iOS 7 ni. Lebih menarik dan cantik. Tapi ada jugak function yang tak berapa nak best dah susah nak guna. Contohnya kat bahagian contact kalau kita nak hantar message tu. Kena scroll down baru jumpa send message.

9 comments:

  1. Tak tahu apa iOS ni sebab guna samsung je...hehe

    ReplyDelete
  2. ramai yang apdet pasal ni..rasa cam nak tukar jugak..hihi

    ReplyDelete
  3. saya pun belum explore byk lagi dgn ios 7 ni... tapi tang interface tu mmg boleh puji... yg saya paling suka, gambar jadi cantik dgn ios7 ni :)

    ReplyDelete
  4. lorh.. x reti guano tu..hihi.. sbb x penah pakai ipong.. ;p

    ReplyDelete
  5. ooo ana pakai iphone...x mampu la noe nk pakai iphone ni... :)

    ReplyDelete
  6. yg ne kita 'fail' la... xder gejet yg canggehhhh...:(

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.