Story Mory Cik Lala

Wednesday, September 18, 2013

Nak masuk 40an memang macam tu ke

Dah nak masuk era 40an ni macam macam rasa sakit. Sakit kat sana la. Sakit kat sini la. Memang normal macam tu ke.

(Rasa sakit kat belakang naik sampai ke bahu. Angin banyak sangat kut dalam badan)

Encik hubby pulak semalam komplen rasa kebas kebas start dari pinggang sampai ke kaki. Takut pulak jadi krem katanya.

13 comments:

  1. kadang2 angin kak.. kalau berterusan better pergi check..

    ReplyDelete
  2. ye kot..budak opis saya ni dlm awal 30an dah sakit sane sini..angin pun sana sini..katenye akibat masa pantang dok dlm ekon..lps tu minum ice..lps tu..byk lagi la...

    *try le mkn ginggermint plus dari shaklee utk mslh angin tu..hehe..kontek may ye..promot pulak..;p

    https://www.facebook.com/MayVitaminShop

    ReplyDelete
  3. Mungkin penat lama sangat duduk kot.....

    ReplyDelete
  4. Kakak dah masuk pun Ana. Tapi alhamdulillah masih ok lagi cuma bila penat berjalan memang kakilah yg tak tahan - lenguh.

    ReplyDelete
  5. kita lg 3 thn nk msk 4 series..pon da sakit lutut la, sakit pinggang la...angin satu badan xyah citer...hehhee

    ReplyDelete
  6. Camtu la ibu Lala.. Jaga diri selalu yer... Jaga kesihatan.. Jaga makan... Insya-Allah... Moga Allah kurniakan kesihatan yang baik untuk Ibu Lala sekeluarga :)

    ReplyDelete
  7. huhuhui.... agaknyer ikut pd org gak kak... ada yg camtu ada yg tak kot...

    ReplyDelete
  8. angin la tu kot kak.. deqla pun dah tua.. ada gak angin tu...huhu..

    ReplyDelete
  9. Ya Allah sis...better pi jumpa doktor asben and wife...baik kita cegah sebelum melarat kak...risau plak

    ReplyDelete
  10. camtu la ana...bila dh dekat 40an...macam2 penyakit datang...bila dh rasa sakit2 baru la nk jaga kesihatan hehehe..noe la tu..

    ReplyDelete
  11. kalau kebas2 tu selalunya kurang kalsium kak...

    ReplyDelete
  12. salam ana..lama nyer tak dtg blog ana ni..rindu plk nk berjalan tadi..tgk2 dh lain dh umah dia..sama la anak..fieda pun kena gitu la ni..baru2 ni kena sakit blkg..sakit giler..nk berdiri tegak pun tak boleh..naik sampai bahu..mmg byk angin..masa tu perut pun sebu..minum eno halia..aduhh..asyik sendawa dn terbuang angin bawah jer..mmg badan byk angin kerap la kena sakit badan...takut plk bile pikir akan dtg..mcmna plk la

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.