Story Mory Cik Lala

Wednesday, July 16, 2014

Nak pegi ke tak ni

Tak boleh nak buat keje hari ni. Dah la charger fon samsung tak bawak. Bateri pulak dah nak kong.

Pagi tadi masuk keje start dengan workshop untuk BCM. Lepas tu ada ceramah ramadan. Lepas selesai je ceramah baru naik opis balik. Rasa cam x de mood dah nak buat keje sebab dah half day. Kan best kalau boleh balik.

Sebenarnya dalam dilema jugak ni. Pening kepala pikir perlu ke tak bawak danial jumpa pakar pergigian kanak kanak di hospital selayang. Saje nak bawa dia cek gigi kat situ pulak sebab klinik biasa dah pegi. Nak dengar apa pulak kata doktor pakar kerajaan. At least ada schedule untuk cek gigi dia kan.

Danial ni setiap kali jumpa doktor, semua doktor akan puji dia sebab dia berani, rileks dan cool je bila jumpa doktor. Kembang kuncup ibu dia tau. Bukan nak puji anak sendiri tapi tu la kebenarannya. Alhamdulillah tiga tiga anak camtu. Tapi dalam hati wallahualam.

9 comments:

  1. benda baik utk danial teruskan jer akak.. =D

    ReplyDelete
  2. Nak bawak jumpa doktor tu kenapa pulak IL rosak ke giginya....
    Baguslah tak takut jumpa doktor....okje ni pengecut hehe

    ReplyDelete
  3. Untunglah anak-anak tak takut jumpa doktor gigi. Anak-anak saya, belum masuk dah jerit pekik siap-siap. Minta perhatian supaya omaknya glamer sikit kat klinik tu nanti :)

    Bagus juga kalau boleh dapatkan another opinion. Mana tau ada cara lain supaya tak semua giginya kena remove.

    ReplyDelete
  4. Baguslah camtu...berani...setengah budak tu usahkan bawa cabut gigi....gunting rambut pun dah melalak..terjerit2 bagai......macam lah nak kene sembelih..
    hehe..budak2..macam2 ragamnya kan..

    ReplyDelete
  5. org tua pun tkt jmpa dentist wei .. aku pun sama

    Dr ade ckp punca gigi danial jd cam tu ke

    ReplyDelete
  6. belom settle lagi ye.
    mana yg terbaik itulah yg sesuai buat daniel.smga dipermudahkan..
    sakit gigi mmg tak tertahan

    ReplyDelete
  7. kalo danish ok jumpa dentist.. ok je bwk jumpa..
    jumpa je dulu utk kebaikan..

    tp..knp perlu bwk jumpa pakar?? ada problem ke?

    ReplyDelete
  8. Bagus nya Danial.. good boy tak takut jumpa doktor...
    memang bagus kak klu anak dah ada schedule utk cek gigi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.