Story Mory Cik Lala

Thursday, July 24, 2014

Please help me

Nak beli kat mana jubah kanak kanak yang cantik. Please help me bagi idea. Last minit preparation ni. Malas nak pegi Jalan TAR yang sesak tu. Nak cari kat tempat yang tak sesak dan mudah. Macam kat Carrefour Wangsa Maju tu okey jugak kot.

14 comments:

  1. Jalan TAR mmg sesak..Ana kat mana..bsa JJ tu kat ruang legar ada je..if x dtg area bandar baru bangi..kat Bangi Gateway..:-)

    ReplyDelete
  2. Salam Aidilfitri dari lieyalatif & co.

    Pohon maaf zahir dan batin….

    Moga syawal dirai meriah dan diberkati….

    ReplyDelete
  3. selalunya kalau last minit saya pergi the store sg buluh...

    ReplyDelete
  4. Kat mana yea KL. Saya biasa cari tempat dengan rumah sahaja. Tak larat nak redah jem jika nak masuk KL.

    ReplyDelete
  5. acik tak dapat nak tolong..kalau ditempat acik semua pergi malam2 tu..uptown..disenawang..semua ada katanya..acik tak pergi ..anak2 dah besar pergi sendiri

    ReplyDelete
  6. g kat manjaku happy, jln reko kajang

    ReplyDelete
  7. Tak ada idea pula kak ....
    Selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  8. kat wangsa walk x de cik ana, tu ari mcm nampak
    kalau kt bangi ada la, kt warta, pkns atau butik jamuna, kt butik tu mmg cantek2
    jubah mak2 pon cantek

    ReplyDelete
  9. cuba cari area bangi...dalam kompleks PKNS bangi tu ke...kedai2 luar tu pun banyak gak

    ReplyDelete
  10. Ana...k noe nk ucapkan selamat hari raya n maaf zahir batin...semoga ana bergembira bersama keluarga

    ReplyDelete
  11. oke mak, wak dh trime kadraya yee., selamat hariraya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  12. Kalau kt bazar sini banyak la akak.. kalau online tak tahu sgt jual utk budak...hehehe

    ReplyDelete
  13. Carrefore pun banyak cantik2.. teman nyesal tak gi situ hari tu.. last2 terbeli kat Jakel yangggg... ergh.. malas nak citer.. hu3

    ReplyDelete
  14. ada at nu sentral. butik yang atas giordano. tak ingat plak nama butik tu. murah je rm50.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.