Story Mory Cik Lala

Monday, July 14, 2014

First kad raya

Kad ni dah sampai last week. Tapi hari ni baru sempat update. Thanks tau shida. Cantik cantik kad dan book mark tu. 

Korang dah dapat kad raya ke. Walaupun zaman sekarang serba sserbi canggih boleh sms boleh whatsapp boleh fb kad raya elektronic dan etc tapi kad raya asli jugak tetap di hati.

5 comments:

  1. Cantik kad rayanya. Seronok dpat kad raya macam ini.

    ReplyDelete
  2. de kad raya lagi ... tak de sape nk bg hehehhe

    ReplyDelete
  3. Sedihnya, dah lama tak merasa dapat kad raya macam ni!

    ReplyDelete
  4. Betul kak.. dah lama tak berbalas2 kad raya nie... seingat farah masa sekolah dulu ja kot... =D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.