Story Mory Cik Lala

Friday, July 4, 2014

Bila hari Jumaat


Bila hari Jumaat otak dah tak boleh fokus nak buat keje. Dok pikir wiken nak pi mana. Nak buat apa. Lunch time hari jumaat nak shopping kat mana. 

Betul tak betul tak. 
Lunch time hari ni korang pi mana?

10 comments:

  1. Apa lagi yg kita harapkan kalau bukan rahmat dariNya Ana..

    ReplyDelete
  2. irra dok dirumah..tapi sibuk jugak plan weekend nk buat apa..
    kesian anak2 terperuk kat rumah xg mana2..

    ReplyDelete
  3. Salam Jumaat kak..Nak p window shopping la kak.. tengok dulu yg mana berkenan.. nanti bonus masuk baru pi beli..hehehe

    ReplyDelete
  4. MInggu lepas ada jualan2 kat bgnn ofis saya. Minggu ni takde dah. So, dok je la dlm surau tido. heheh.

    ReplyDelete
  5. rehat kat rumah aje. hihi.

    sedia.menu utk wiken kak. hihi..

    ReplyDelete
  6. tak keja lg..jd dok umah je spnjg msa..

    ReplyDelete
  7. Bila hari jumaat saya dok fikir nak balik awal sahaja.

    ReplyDelete
  8. Tambahan di bulan puasa ni kan , tentu banyak masa terluang di hari Jumaat..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.