Story Mory Cik Lala

Thursday, July 3, 2014

Tak sabar nak balik

Saya memang suka jam kaler putih. Gambar sekadar hiasan. Just nak bagi tau yang tak sabarnya nak balik. Balik pukul 4.30. Harap tak jem la hari ni. Hari Selasa lepas kena mengadap jem yang amat hebat. Patutnya boleh sampai rumah dari komuter tu dalam 15 minit. Tapi dekat pukul 7 baru sampai. Nasib la ada mak kat rumah yang dah tolong hidangkan makanan dan bancuh air. Silap haribulan kena buka pose dalam kete.

12 comments:

  1. sama la kita..hari2 ngadap jem..tapi alhamdulillah sempat juga masak sejenis lauk & sejenis sayur..hmm bestnya if ada mak kat rumah...

    ReplyDelete
  2. balik awal sonoknyaaaa...
    kite balik kol 5.30 hehe...

    syukur ecah buka umah mak...sokmo mkn sedap...haha

    ReplyDelete
  3. tu lee bulan puase ni kalo boleh semua nak sampai umah awal kan....nasib je laa kalo keje area kl yg jalan jem tu...keluar opis mmg awal tapi tetap sampai lambat....ape2 pun moga semua dipermudahkan Allah taala....

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan perjalanan pulang hari ni..stress kan kena hadap jem ni

    ReplyDelete
  5. pa pe pon kena standby jga kan buah kurma ke dlm keta..
    bukan blh budjet.. kalau nk jem..

    ReplyDelete
  6. hahahaha.. sekarang ni susah betul nak jumpa time jalan yang tak jem kan.hehehe

    BS tu kampung mak saya.hehe. mak saya yang membesar kat sana. satu kelas dengan zakiah anas

    ReplyDelete
  7. Bulan puasa ni memang semua kita tunggu aje masa nak balik. Lagi dekat dengan masa balik. Lagi tak senang buat kerja kan akak.

    ReplyDelete
  8. nasib baik lah kita kerja kawsan ulu gini.. x de traffic semua.. pening oh hr2 mkn jam..nak2 bulan pose gini

    ReplyDelete
  9. saya suka juga warna putih. Henfon yg biasa beli warna putih. Saya pon balik kul 4.30 gak.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.