Story Mory Cik Lala

Wednesday, July 16, 2014

Tinggal 9 hari je lagi



 Tolak cuti hari raya nanti tinggal lagi 9 hari. Cukup ke nak bawak ke tahun depan ni sedangkan ada lagi 4 bulan nak jumpa tahun baru. Takut pulak kut kut ada emergency ke apa termasuk la rawatan susulan en hubby ke hospital nanti.   

Jeles tengok kawan kawan yang masih banyak cuti tahunan. Saya ni tiap tiap tahun bila sampai ke hujung tahun cuti tinggal ciput aje. Tu pun simpan untuk anak anak buka sekolah nanti.

8 comments:

  1. akak kira okey lagi ada balance cuti lagi 12hari.. farah tinggal tak sampai 10 hari pun kak...huhuhu

    ReplyDelete
  2. kira masih banyak jugak tu Kak.. saya lagi ciput.. silap2 smpai hujung thn ni dah negative cuti sy... huhu

    ReplyDelete
  3. Hehe.....biasalah IL kalau dah mak mak ni....EL nya lain, anto emak, anto laki.....nak buat camne.....Ciput ke idak tu tk penting, yg penting masih berbaki dan tak payah tolk gaji

    ReplyDelete
  4. Okey lagi tu. Cuti tahunan pun banyak gak ya. Saya ni lepas raya nanti, tinggal 2.5 hari je tau. MC banyaklah lagi tapi tak leh bawa ke depan pulak :)

    Company saya cuti tahunan pun ciput jek. 16 hari dia bagi. Itupun campur public holiday dah teramat banyak katanya. Tapi ada anak kecik ni, sakitlah jiwa raga. Kejap-kejap cuti demi anak.

    ReplyDelete
  5. inshaa Allah smga cukup nnti..
    dan dipermudahkan sgla urusan akak sekeluarga..

    ReplyDelete
  6. lya lg la tinggal 6 hari je ni.. blum tolak ct raya.. hbs sbb byk ct awal2 msuk kerja lps eksiden aritu

    ReplyDelete
  7. hehehe noe pun cuti tinggal sikit

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.