Story Mory Cik Lala

Monday, July 14, 2014

Danial sakit gusi

Dengan berat hati terpaksa pi keje hari ni. Danial is having gum infection. Petang ni nak bawa dia jumpa dentist. Sume gigi dia totally rosak. Hari tu dah pernah bawa jumpa dentist. Tapi dentist tu kata it should be okey if dia tak gaduh sakit. Semalam bawa pi klinik biasa doktor tu advise to get another opinion from other dentist. Semalam menangis nangis dia kesakitan. Selalunya dia tahan kalau setakat sakit sikit sikit. Maknanya infection tu makes he feel very very sakit lah tu yang membuatkan dia menangis. Kesian dia. Macam macam danial kena hadapi. Dulu tonsil sekarang masalah gigi pulak. Susah hati jugak ni kalau doktor kata all the teeth need to be removed. Allahuakbar. Nak buat camne tu ye. Nak op lagi ke. Aduhai. Tak sanggup ibu tengok danial sakit.

7 comments:

  1. Kita yg dewasa ni sakit gigi pun tak tahun inikan lagi budak.
    Kesiannya Danial. Tak kan nak tunggu petang Ana. Setelkan dululah yg sakit tu, kesian kakak dgn Danial.

    ReplyDelete
  2. camne leh jd cam tu .... sbba pe gigi danial rosak abis tu ..alahai ...kesian org tua kena sakit gigi pun dh sesak klu budak ??

    ReplyDelete
  3. Kalau anak sakit ni memang susah hati. Kesian Danial. Semua gigi pun rosak ke?

    ReplyDelete
  4. Ya Allah kesiannya..semoga danial cepat sembuh yer..

    ReplyDelete
  5. alahai siannya daniel..
    so, cmna skrg ni kak

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.