Story Mory Cik Lala

Monday, July 14, 2014

Travel beg baru





Dua hari berturut turut turun naik kedai ni. Dah la kat tingkat 3. Boleh kurus camni. Geram tengok macam macam ada. Kepala pun ligak pikir nak beli apa nak beli apa. Cute cute barang dalam tu.

Beg ni nak guna untuk bawak suggies pi balik kampung atau potong kuku. Beg yang ada tu dah tak muat. Maklum la suggiesnya kan dah 4 ekor. Kena la beli sangkar yang besar sikit.

Hati ni teringin nak belikan banglo lagi satu untuk suggies ni. Tapi sebenarnya baru je beli hari tu. Tapi yang tu nampak je ada class. Time nak cuci nak bagi makan susah berbanding dengan cage yang biasa tu. Kalau beli cage yang biasa tu nak buat apa la pulak dengan cage yang ada tu. Dalam dilema la.

cage yang sedia ada

9 comments:

  1. Wah, canggih-canggih beg untuk pet animals sekarang ni yek!

    ReplyDelete
  2. Pasti suka suggies ada tuan yang baik hati macam akak.

    ReplyDelete
  3. Wah..menariknya..ada beg comellak tu...

    ReplyDelete
  4. Nice.. lepas nie senang la nak bwk p mana2..=D

    ReplyDelete
  5. Mak ai bukan main lagi rumah suggies tu ......untung ko Suggies nak duduk rumah banglo lagi hehe.. Okje kurang suka bela bela gini IL...malas nak menjaga ....

    ReplyDelete
  6. suka tgk cage last tu tapi no idea binatang apa yg dipelihara ... salam perkenalan .

    ReplyDelete
  7. untung la suggies tu...dpt beg baru

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.