Story Mory Cik Lala

Thursday, July 3, 2014

Steamboat



Teringin nak makan steamboat pulak hari ni. Tapi dalam keadaan jem di sana sini sempat ke nak beli bahan bagai. Best la kalau jadi suri rumah sepenuh masa. Tak payah tunggu balik keje nak beli barang. Boleh beli bila bila masa. Orang yang keje cam saya ni kalau nak beli barang kena tunggu la lepas keje. Kalau jem makanya berjanggut la dalam kete tu.

4 comments:

  1. Sis nnt kita exchge kad raya ye..blh je dpt :) sis email saya alamat rumah :) tq

    ReplyDelete
  2. apa kata awak try makan steamboat kat luar je. sol garden ngan pak john pon sedap :)

    ReplyDelete
  3. nyummy..g mkn kat kedai stamboat je la..

    ReplyDelete
  4. kan.. xpa la kak hari minggu kan ada.masih blh diatur kalau mahu jga bersteamboat.hihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.