Story Mory Cik Lala

Thursday, February 28, 2013

Lukisan Zafran

Ni lah hasil lukisan zafran. Okey lah kan. Masa ai kecik kecik dulu kalau bab melukis ni memang kantoi la. Lukis orang lidi pandai la.

9 comments:

  1. salam kenal cik lala..baru follow blog ni..

    nama anak kita sama la ...zafran .. pandan zafran melukis..

    ReplyDelete
  2. eh...cantiklah kak...creative...saya pun x berapa pandai melukis... hu hu hu...

    ReplyDelete
  3. Kak, sy reply kat blog akak ni..
    heeee imaginasi anak kecil.. nway comelnya lukisan Zafran.. :)

    ReplyDelete
  4. kreatip dia nih
    kena bg galakkan
    manatau jadik pelukis ternama
    aminn

    ReplyDelete
  5. Tu bawa hidung tu misai ke....lucu dan cute plak tengok

    ReplyDelete
  6. hihii samalah kak.. sy dulu pun, mmg fail bab2 lukis org ni.. org lidi blh la.. heheh

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.