Story Mory Cik Lala

Tuesday, February 5, 2013

Harga Felina

Meh sini nak citer
ai beli krim felina tu dengan harga RM62.00
murah tak
kalau harga kat luar kan RM75.00
beli kat kawan opis ni RM62.00
rupanya ada jugak yang jual 2 botol dengan harga RM120.00
lagi murah kan

ramai sangat yang dok citer pasal felina ni kan
semalam dah bawak balik rumah tapi terlupa la pulak nak try
pagi tadi teringat tapi kelam kabut nak siap pegi keje kan
so malas la nak guna
harapnya malam ni tak lupa la
kena sapu lepas mandi kan
nanti kiter update ye ada improvement ke tak ye

korang pulak pakai felina ni time bile
time buat keje kat opis boleh tak??

14 comments:

  1. ngeh2x..mokcik tak pakai felina..klu beli pun takut jadi perhiasan kat lemari..t story na pendapat pengguna..(testimoni)

    ReplyDelete
  2. murahnye kak...kawan tuh jd agen ye?

    ReplyDelete
  3. SAYA ADA GUNA KAK..

    lps makn pun saya sapu.. hihii

    *saya dah emel akak.. :-)

    ReplyDelete
  4. nurulpun adalah satu tapi tulah nurulnie pun sik lupa pakai,.diakan kena sapu2..huhuhu

    ReplyDelete
  5. tang kotak komen2 bukan nurul yang buat..cik rose cute yang buatkan..huhu nurul bab2 blog cantik2 mmg tak geti

    ReplyDelete
  6. saya pakai time g opis tapi jadi cam tak selesa bila da rushing ke tempat keje jadi berpeluh2 hehe..so saya pakai malam je la..tu pon selalu terlupa

    ReplyDelete
  7. ok juga harga tu kak..tp saya belum lg cuba losyen ni..

    ReplyDelete
  8. Fellina? Baru je tgk kt kedai hari tu. Krim muka ke bdn eh?

    ReplyDelete
  9. nnti update yer pasal improvement lpas guna.

    ReplyDelete
  10. tak pakai produk ni..nanti share la kesannya ya..:)

    ReplyDelete
  11. murah tu..skrg ada promosi raya cina..mmg ada offer 2 botol rm60

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. wah murah nya... nak dua boleh...

      Delete
  13. MJ ada gak beli Felinna, tapi jenis pakai on of ni tak nampak kesan sangat la :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.