Story Mory Cik Lala

Wednesday, February 20, 2013

Menu lunch saya



Ni lah menu lunch ai hari ni
bawak dari rumah tau
actually lauk ni semalam punya
tapi tak de orang makan kat rumah tu
petangnye semalam tu kan anak anak ai ajak pi
makan kat Ciket Recepi (bak kata Danial)
so lauk kat rumah tak de sape yang makan
untuk mengelakkan pembaziran dan menjimatkan kos
ai bawak la ke opis
save bajet hari ni kan...

15 comments:

  1. Nampak simple..tapi mengancam selera..hehe.

    ReplyDelete
  2. sesedap lauk di luar mmg sedaplagi masakan d umah..trust me=)hehehe walaupun hanya ayam goreng letak kunyit.hihi

    ReplyDelete
  3. Bawa dari rumah pun nampak sedap...

    ReplyDelete
  4. Kakak setiap hari bawa bekal Ana.
    Malas nak turun ke bawah. Dari sarapan sampailah petang semua kakak bawa dari rumah. Kadang kakak masak sebab bilik (office) kakak ada rice-cooker juga...

    ReplyDelete
  5. sikit nya akk makan.hehehe.sedpanya udang tu.

    ReplyDelete
  6. sedapa tu.. susah nk buka ye blog KA kena check lah ni tq bagitau ye

    ReplyDelete
  7. pewhh..mmg sedap nampaknya tu..pg td sblm g kje mkn mi grg mak masak jer..ne da nk blk kje..lapauuuuu

    ReplyDelete
  8. pewhh..nampak sedap tuuu..pg td sblm g keje makan mi grg yg mak masak jer..ne dah nak blk keje...lapauuuuuu

    ReplyDelete
  9. Puashati klu bwk bekal..mkn pun kenyang.


    #boleh donload aplikasi lagu kanak2.lagu rock2 lain saya tak tau la.hehe..pi kat play store tu lps tu taip je la aplikasi apa kita nk.lepas dah pilih klik je download.aplikasi berbayar ada.free pun ada.radio pun blh download,game pun boleh..mcm2 la ada kat situ.hehe

    ReplyDelete
  10. simple dah sedapppp...makan sendiri lagi best sis. terjamin kebersihannya....ala leftover pun leftover...janji makan sedapppp...kan kan kan?

    ReplyDelete
  11. amboi..sedap tu..nak2 plk nasi panas2..

    ReplyDelete
  12. eh siap buh cantek lam pinggan
    kut sy dlm tupperware je hihi
    tp kalau bwk bekal mmg puas makan kan

    ReplyDelete
  13. sedap...! tang udang tu memang power.....bawak bekal lagi puas makan..kan kak

    ReplyDelete
  14. puas hati kan bila bawa bekal sendiri..

    ReplyDelete
  15. bwk bekal puas sbb dpt mkn byk2.. hihii

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.