Story Mory Cik Lala

Monday, February 18, 2013

Lepak dulu

7:30 dah sampai kat tempat parking. Tapi lepak kat dalam kete dulu sebab malas nak masuk opis awal awal. Lagipun kalau masuk awal bukan ada orang pun. Kalau nasib tak baik pintu pun tak bukak lagi. Gelap gulita. Lepak dalam kete sambil sambil bw dulu. Pukul 8 lebih nanti baru gerak. Okey tak macam tu. Nak menapak ke opis dalam 15 minit la jugak plus nak melintas jalan besar lagi. Nak keluar lambat dari rumah takut jalan jem pulak nanti. Ni keluar awal pun jalan dah jem..adios..dah nak gerak nih..

9 comments:

  1. kalau g2, kalau saya pun duk dlm kete hgak dulu.. hijhii

    ReplyDelete
  2. Saya pun sama, kadang2 terpaksa lepak dlm keta dulu klu datang awal sebab takde kunci opis....hehe

    ReplyDelete
  3. Awal sampai ye? Heheh pekerja cemerlang ni..tu la kadang2 sampai awal pintu office pon tak bukak..kena tunggu jugak

    ReplyDelete
  4. kak ana lepak kat dalam keta tu sunyi x kawasan parking? hati2 tau..:)

    ReplyDelete
  5. waaaa rajin hapdet blog pepagi...semoga ibu lala selamat smpi ke opis ye :)

    ReplyDelete
  6. hehehehehehe ok2. sy pon suka lepak dlm kete kalau smpai awal.

    ReplyDelete
  7. uishhh awalnya sampai...me kalau sampai awal sure tido jab dalam kete sementara tungggu pintu bukak...hehehee

    ReplyDelete
  8. awalnye dia sampai
    sy taim tu baru hegeh2 nak kua ghumah
    hihi eksen plak
    :P

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.