Story Mory Cik Lala

Tuesday, February 5, 2013

Otomen boleh cakap

Kemain suke si kecik saya ni dapat menan baru
semalam pegi pasar malam semata mata nak tukar baju otomen dia
yang salah saiz tu
bila dah sampai situ dia mintak menan la pulak
tertinjau tinjau tengok menan tu
kalau tak beli kesian la pulak
pandai pilih sendiri  pulak tu
yang kita pilih dia tak berkenan
last sekali robot otomen ni jugak pilihan dia
siap ada remote lagi

kat rumah tu
dari bapak otomen sampai la ke anak anak otomen
sumenye dia ada
tak cukup tu baju otomen dengan cd otomen pun ada
yang tak adanye cuma raksasa yang selalu lawan dengan otomen je
haru betul la anak anak ni..





3 comments:

  1. hihihi..anak dara saya hello kitty jer la..

    ReplyDelete
  2. Hheee, budak2 sekarang kan suka ngn otomen, sama ngan anak menakan suka otomen gak :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.