Story Mory Cik Lala

Tuesday, February 12, 2013

Kek butter edisi blended

Inilah hasilnya apabila saya ditinggalkan oleh
anak anak yang ikut Pak Usu diaorang pegi tengok wayang
suami yang asyik keje dari pagi sampai malam
 
 
Buat 1 bancuhan je pun
dapat jugak 1 bekas yang hampir penuh
sambil buat sambil masuk mulut
geram sebab comel
lagi pun senang nak makan
tak payah potong potong bagai

27 comments:

  1. kena tinggal pon ada hasilnye kak ana..hhehhehe

    ReplyDelete
  2. Kalau macam ni elok akak kena tggl selalu.. Dapat makan sedap..
    Akak saya dah agak lama juga jadi silence reader blog ni...

    ReplyDelete
  3. untung la kena tinggal ehh hihi
    tp masih ada mood masak
    osemm!

    ReplyDelete
  4. Tak ada yg membantu lagi cepat siap ye Ana:)
    Mana pergi anak-anak semua?

    ReplyDelete
  5. Tak berapa faham la kak?

    Ada yg bg cupcake ni ke? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owhhh buat sendiri ye, sedapnya... :D

      Delete
  6. assalam lala..nampak gebu..mesti sedap tu yang masuk mulut terus tu kan

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan dari Blog With Julia....wahhh rajin ye buat cup cake..comel sgt2...nak resepi hehe...i follow ur blog ye ibu lala :)

    ReplyDelete
  8. Rajinnya buat cupcake...nmpk sedap ...

    ReplyDelete
  9. Cam cantik je kek butter ni. Share la resipi sis..boleh cuba! lepas tu letak icing kan...nyum2

    ReplyDelete
  10. alahai cedap tu sekali ngap jer kan

    ReplyDelete
  11. terbaik. sambil buat sambil makan. comel lah

    ReplyDelete
  12. wahhh bagus gak idea ni..buat kecit2 gini senang nk makan..x yah nk potong2 bagai..hehe

    ReplyDelete
  13. nampak menarik ni, harus cuba..thanks 4 sharing d recipe..

    ReplyDelete
  14. nampak menarik ni, harus cuba..thanks 4 sharing recipe..

    ReplyDelete
  15. kena tinggal pun ada hasilnya juga ye..sedap nampaknya tu

    ReplyDelete
  16. wah..terbaik la ana..menjadik tu..tak share ke resepi//

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.