Story Mory Cik Lala

Friday, February 22, 2013

Musim dapat baby

Tengah musim dapat baby sekarang ni. Sana sini orang dapat baby. Bulan lepas kawan seopis dapat baby girl. Anak no 3. Sabtu lepas pulak abang ipar dapat baby boy. Anak no 3. Semalam pulak sepupu dapat first baby. Pun baby boy jugak. Hah..seronoknya rasa. Teringat la pulak time ai dapat baby dulu. Ermm..rindu bau baby kan..


Anak sepupu - Baby ni bersalin kat Pusrawi




Anak abang ipar - Baby ni lahir kat Tawakal Hospital




Anak kawan se opis - Baby ni lahir kat DEMC Shah Alam

13 comments:

  1. kt opis ni musim mengandung tahun ni sume pakat2 cuti bersalin.

    ReplyDelete
  2. seronok plk tgk org dapat baby ni..kita timang baby anak kucing jer...hihihi

    ReplyDelete
  3. Alololo comelnya tgk bby geram sgt.. :D

    ReplyDelete
  4. So... apa tunggu lagi ana. Produce another one heeee....

    ReplyDelete
  5. Alahai syoknya bau bayi baru ni... comel comel kan

    ReplyDelete
  6. bau baby memang sedap....rindu bau baby jugak. suruh Kak Long kita mengandung lagi...dia kata tunggu dulu, lambat lagi...heeee.

    ReplyDelete
  7. bestnya ...intan pon suka bau baby..bila la intan nak dapat peluang adababy..:(

    ReplyDelete
  8. bestnya laa muka baby...lembut aja haa...

    ReplyDelete
  9. kebyakkannya bby boy kan.kakak ipar saya pon dapat bby boy anak no4.hospital serdang.. ;)

    saya pon suka bau bby..wangi

    ReplyDelete
  10. sy sk bau baBy n sk baby.. nant aqilah besar sikit, nk prg nant lglah.. hihii

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.