Story Mory Cik Lala

Monday, February 4, 2013

Felina dah sampai

Yahuuuu
saya dah dapat krim felina ni
oder dari kawan se opis
sebenarnya dah lama oder
tapi hari ni baru dapat
alkisahnya sebab saya malas nak merantau
ke department lain semata mata nak ambik felina ni
nasib baik tuan yang jual tu sudi buat
delivery ke meja saya




Cuba teka berapa harga yang kawan opis saya ni jual???

16 comments:

  1. Salam,

    Opismate u jual murah ke?
    Agak2 dalam RM70. btol tak? hehehe...

    Mila
    sm_shahaz2110@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. assalam ibulala..memang berkesan ke ni..ramai acik tengok menggunakanya..teringin pulak nak cuba

    ReplyDelete
  3. rm50 ye ka? pakai ni bagus tau.. sy pakai kat pipi.. ehheh tetiba rasa hilang sket bam bam kat pipi.. tp kena tahan sket la mcm pijar2 sket kulit memula pakai.. tp hasil pasti memuaskan.. n pakai selalu...

    ReplyDelete
  4. wah..gitew... nanti dah pakai...share ler keberkesanannya ek?

    ReplyDelete
  5. sy punya blom sampai..br oder on9 last friday..sy beli 60 hengget sebotol..

    ReplyDelete
  6. klu teka dpt hadiah x??huhu..mst jual harge rm60 kott..xpon free..hihi

    ReplyDelete
  7. lepas ni apa lagi...sapu kak sapu..hehe...kak ana, yg handbag tu kat fb page intan yang jual

    ReplyDelete
  8. rasanya RM 70 kot....sebab harga asal RM 79....yan pun ada beli...itulah tak berapa rajin nak sapu....selalu bubuh kat muka je...

    ReplyDelete
  9. ohya, akak, yg 2 botol 120 tu sbb dorg wat promosi.. sy tgk kat fb... :-)

    ReplyDelete
  10. Selamat berFelinna ye :)

    Moga peroleh hasil yang diingini ye ;D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.