Story Mory Cik Lala

Wednesday, February 6, 2013

Buku Saat Berharga Untuk Anak Kita

Sebenarnya saya tak sabar
nak tunggu buku ni sampai
Oder melalui fb je
Hari ni dah sampai
Seronoknya rasa hati
Boleh isi masa lapang di opis
dan dalam kete
sementara tunggu anak anak
balik tusyen atau sekolah

Harga buku ni adalah RM30.00 sahaja.
Juga terdapat di kedai kedai buku.

13 comments:

  1. bagusnya..dari tajuk pn dah tau apa isi kandungannya. brp RM ni?

    ReplyDelete
  2. Macam menarik jerk buku nie... nnt blhlah kognsikan tips2 ya :D

    ReplyDelete
  3. emmm bagusnya kak, nnti share tips nya kat sini ;)

    ReplyDelete
  4. best nyer..nti blh share skli tips2 yg ade dlm buku tu..

    ReplyDelete
  5. bolehlah...nanti kongsi apa2 yang terkandung kat dalam buku tu nanti....

    ReplyDelete
  6. bagus kak..nanti share2 kan la ya apa yg ditulis

    ReplyDelete
  7. Nanti syer isi kandungan buku ni ye kak :D

    ReplyDelete
  8. mcm best je buku ni.. sy cukup sk buku berkaitan anak2 camni :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.