Story Mory Cik Lala

Tuesday, February 5, 2013

Homework time

Tengok la anak dara ai ni
Nak buat homework dalam bilik ibu jugak
Meja study ada dalam biliknya tak mau guna
Terpaksa la meniarap
Sebab kat dalam bilik ibu tak de meja





13 comments:

  1. rajinnya adik,,bersungguh-sungguh dia siapkan homework dia..:)

    ReplyDelete
  2. Rajin nya anak dara buat home work..:)
    belajar pandai2 ya...

    ReplyDelete
  3. Rajinnya lala buat kerja rumah..

    ReplyDelete
  4. amboi....bukan main lagi....buat homework sambil meniyarap pula....silap2 tertidur pula he heee....

    ReplyDelete
  5. teringat pulak zaman sekolah dulu...sama je gaya macam tu buat homework...hehehehee...

    ReplyDelete
  6. biasalah anak2 KA pun mcm tu juga !

    ReplyDelete
  7. Hheee, nak bermanja le tu.. :)

    Moga menjadi seorang pelajar yang cemerlang ye :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.