Story Mory Cik Lala

Friday, May 31, 2013

Makan dan makan




Dua dua menggemukkan. Kalau cam ni bila la nak kurus. Dah la kolestrol pun tak turun turun lagi ni. Result ambik darah hari tu pun tak review lagi. Takut beb.

(Ada makan makan free kat opis hari ni. So lunch time tak payah keluar beli makanan dah. Rehat panjang hari ni. U olls pegi jalan ke mana?)

15 comments:

  1. saya tido masa lunch tadi...heheheheee....

    ReplyDelete
  2. sedap nya..lontong ye Kak yg pic bawah tu?? hehe..lama tak makan...:)

    ReplyDelete
  3. glups... telan liur nengok cheese kek tuh...
    tgri plan nk ke psr jumaat belakang opis cari baju tido aiyan tp takde lak, jd nyer mama nyer beli ns ambeng je bt lunch

    ReplyDelete
  4. wahhh..bess nya dpt makan free...rugi klu diet... :)... cheese cake ke tu??

    ReplyDelete
  5. cepat2 review ujian darah baru ni...kalau tinggi dr kucing samo ni nak start treatment...hehehe;)

    ReplyDelete
  6. eee..bestnya .... dua2 atas tu.
    tengah hari gini dh tliur dh ni..mm

    ReplyDelete
  7. he3..nak kontrol tu yg susahnya..... kak ibu lala...

    ReplyDelete
  8. Salam Ibu lala...cuti sekolah ni,anak2 blk bercuti asyik masak-makan jer.Ari mggu g kenduri kawen...mkn lagikkk!

    ReplyDelete
  9. xpe kak..
    selagi sihat ni, kita nikmati je makanan ni..bila sakit, nk mkn apa pon x lalu

    ReplyDelete
  10. cis kek!!!
    meleleh ari lior kita
    lamanya x pi ciket cepi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.