Story Mory Cik Lala

Thursday, May 2, 2013

U olls boleh view gambar tak

Pening la pikir. Saya selalu update blog thru Iphone je. Tapi sekarang ni, bila saya masukkan gambar, gambar tu tak boleh appear kat pc. Pc saya ke yang problem. U olls boleh tak view gambar yang saya letak tu??

Note :
Kat entry ni memang tak de gambar. Gambar kat entry entry sebelum ni u olls boleh view tak. Macam entry birthday Nabila tu, saya kena remove dulu gambar yang saya masukkan dari phone tu pastu saya masukkan balik secara manual gambar dari pc saya ni. Tak ke dua kali keje cam tu.

5 comments:

  1. gambar ? tak nampak punn :) hehehhe
    btw , jom join awak :)
    http://luvelyhuzzy.blogspot.com/2013/05/special-may-giveaway-by-atiqah-and-husna.html

    ReplyDelete
  2. gambo apa yg ana tepek tu? tak de apa2 pung.. iklan blackhead gel tu adalah..

    ReplyDelete
  3. Eh.. memang tak ada gambarnya Ana..

    ReplyDelete
  4. xtau la plak masalah ni.. deqla x pakar.. tp kan, time deqla nk komen entri dlm blog ni agk lmbt la... ingtkan dah taip rupanya belom.. dia kuar kotak komen yg baru.. ehh paham x deqla terangkan ni?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.