Story Mory Cik Lala

Thursday, May 2, 2013

Happy 9th birthday Nabila

Dah alang alang semalam cuti, so celebrate birthday anak sulung saya semalam. Buat parti pun kecil kecilan je bersama 2 orang rakannya. Beliau request nak buat kat sekolah. Tapi keadaan tak mengizinkan. Tengok lah tahun tahun depan cam mana.

Sedikit biodata tentang anak sulung saya ni.

Beliau dilahirkan pada 2 Mei 2004 pada pukul 4 petang bersamaan hari Ahad. Suka bergambar. Suka shopping dan sangat suka bergaya mengalahkan ibu dia. Kalau ada barang make up kat rumah tu, habis dikerjakannya. Lepas tu letak merata rata sampai la ibu dia bising.

Penyayang kepada adiknya especially yang no 3 tu. tapi kalau dengan yang no 2 tu asyik bergaduh je kejenye. Selalu tak bersefahaman dengan ibunya tapi taat dengan ayahnya. Bukan taat sebab apa tapi sebab takut kena marah dengan ayahnya.

Okeylah. Itu saja tentang Nabila. Ibu doakan semoga kakak menjadi anak yang solehah dunia dan akhirat. Dikurniakan kesihatan yang baik. Sihat dan ceria selalu. Dilindungi dan dipelihara Allah sentiasa walau di mana jua.

Kami semua sayang kakak.





















9 comments:

  1. nampak sedap nya aiskrim kek tu... sonok lah.. nabila potong kek aiskrim di harijadi ke-9 dia..
    SELAMAT HARI JADI NABILA...

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday Nabila! wah sedapnya...teringat pulak last 2 years my betterhalf celebrate my birthday dekat baskin robins...heeee... ^_^

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Nabila...
    Sedap kek tu auntie suka tau:)

    ReplyDelete
  4. hepi besday nabilla..aunty kirim hadiah..(kena tunggu mama dpt dulu..hihi)

    ReplyDelete
  5. Happy birthday Nabila...best yer sambut besday anak dah 9 tahun....seronokkk lah tgk anak2 dh besar ibu lala...itulah nanti kalo jadi nk jemput ibu lala pi besday si Qi nanti 31 Ogos...kalo jadi ju roger akak awal2...hehhe leh jumpa akak ngan anak2 sis :)

    ReplyDelete
  6. happy birthday nabila
    moga jadi anak solehah
    sedapnya kek dia

    ReplyDelete
  7. Happy birthday nabila!besnye kek tu!terliur auntie tgk;p
    bab suke bergambor tu same dgn aliya...hahaha

    ReplyDelete
  8. happy birthday nabila.. (teringat lagu slow rock tajuk nabila tu..hihi)

    ReplyDelete
  9. happy belated birthday nabila...sorry wish lewat..hehe...:) hope nabila membesar menjadi anak yg baik, sihat dan berjaya...ameen

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.