Wednesday, May 29, 2013

Roti Bakar yang kiut miut

Baru masuk keje hari setelah dua hari bercuti. Jom layan gambar gambar yang cute ni je dulu. Nanti nanti lah citer ye. Idea pun tengah gersang nih.












18 comments:

  1. Kalau macam ini syanglah nak makan:D

    ReplyDelete
  2. comellllllllnye...
    penah nampak toaster spongebob kat senheng... tapi tak beli..

    ReplyDelete
  3. Ya Allah cutenyaaaaaaaaaaaa!!

    p/s:
    Hi kawan-kawan blogger. Saya menyertai pertandingan Asian Food Channel - Foodie Face Off 2013. Caranya mudah sahaja. Klik link http://woobox.com/sc9r9f/vote/for/653302 dan VOTE. Selamat mengundi! Hehehe

    ReplyDelete
  4. hahahaha..so cute la!
    sayang pulak nak makan

    ReplyDelete
  5. hahaha.. kreatif.. kalo camni syg nk mkn.... ;)

    ReplyDelete
  6. sangat comei..syg nak mkn ni

    ReplyDelete
  7. comel2..rasa mcm x sampai hati nk makan...hehehe

    ReplyDelete
  8. cantik sgt roti2 ni...nk mkn pun segan;p

    ReplyDelete
  9. nk mkn pun syg kak... comei sgt

    ReplyDelete
  10. Ya Allah, comelnya roti bakar di buat cam tu.. kreatip betul orang tu.. nak tiru tapi cam sure je tak kan jadinya... hahaha

    ReplyDelete
  11. nak makanpun sayang=)heheh cute sangat

    ReplyDelete
  12. Tak sampai hatilah pulak nak ngap roti yg cute miut tu IL hehe

    ReplyDelete
  13. akak.. xpaham..

    "Akk x boleh nakmbuka link cik amal tru komen yg cik amal,hantar tu. ni pun akk google baru dapat. Nape ek.. "

    ReplyDelete
  14. uish comel sgt..nak makan sayangggg ooooooooo..huhuh

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.