Story Mory Cik Lala

Wednesday, May 29, 2013

Roti Bakar yang kiut miut

Baru masuk keje hari setelah dua hari bercuti. Jom layan gambar gambar yang cute ni je dulu. Nanti nanti lah citer ye. Idea pun tengah gersang nih.












18 comments:

  1. Kalau macam ini syanglah nak makan:D

    ReplyDelete
  2. comellllllllnye...
    penah nampak toaster spongebob kat senheng... tapi tak beli..

    ReplyDelete
  3. Ya Allah cutenyaaaaaaaaaaaa!!

    p/s:
    Hi kawan-kawan blogger. Saya menyertai pertandingan Asian Food Channel - Foodie Face Off 2013. Caranya mudah sahaja. Klik link http://woobox.com/sc9r9f/vote/for/653302 dan VOTE. Selamat mengundi! Hehehe

    ReplyDelete
  4. hahahaha..so cute la!
    sayang pulak nak makan

    ReplyDelete
  5. hahaha.. kreatif.. kalo camni syg nk mkn.... ;)

    ReplyDelete
  6. comel2..rasa mcm x sampai hati nk makan...hehehe

    ReplyDelete
  7. cantik sgt roti2 ni...nk mkn pun segan;p

    ReplyDelete
  8. Ya Allah, comelnya roti bakar di buat cam tu.. kreatip betul orang tu.. nak tiru tapi cam sure je tak kan jadinya... hahaha

    ReplyDelete
  9. Tak sampai hatilah pulak nak ngap roti yg cute miut tu IL hehe

    ReplyDelete
  10. akak.. xpaham..

    "Akk x boleh nakmbuka link cik amal tru komen yg cik amal,hantar tu. ni pun akk google baru dapat. Nape ek.. "

    ReplyDelete
  11. uish comel sgt..nak makan sayangggg ooooooooo..huhuh

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.