Story Mory Cik Lala

Friday, May 3, 2013

Hujan


Hari ni lambat sampai ke opis gara gara hujan pagi tadi. Nak keluar rumah dah pukul 6:45 pagi tadi. Tapi hujan sangat lebat dan keadaan tak mengizinkan. Sudahnya minta en suami hantarkan ke Komuter. Pukul 8:45 baru sampai opis.

15 comments:

  1. pagi td nak driving pun husb saya agak keberatan nak benarkan sbb hujan sgt lebat. tapi gagahkan jugak driving pagi2 tu, bawa slow2. dari keluar lambat, lagi jalan jem nnt

    done klik iron man :)

    ReplyDelete
  2. sy smp mcm bese sbb hujan x trun lg.baru mendung.heheee

    ReplyDelete
  3. Salam Ana..kat sini panazzzzzzz sgt!Syoknya klu hujan :D

    ReplyDelete
  4. Tulah bila ujan nak g ops pun lemah jerk..hihihi

    ReplyDelete
  5. Comelnya teddy bear tu...tunggu hujan teduh...hehe

    ReplyDelete
  6. tgk bear tu teringat hadiah bear yang adik dpt semalam dari kawan, belated gift juga hehehe pic x sempat nak ambik nak letak dlm blog nanti2lah.. . Adik baru je umur 7 tahun april lepas !

    ReplyDelete
  7. kat tempat noe mendung jer..otw ke office pun rintik2 jer..

    ReplyDelete
  8. lame dah tak naik komuter...teringat mase zaman student kat UPM, komuterlah pengangkutan utama...hehe:)

    ReplyDelete
  9. skng ni mmg musim dia.. blk keja pun hujan lebat..

    ReplyDelete
  10. Bila kerja time hujan nilah yg sangat mengujikan....paling tak suka lambat sampai ofis

    ReplyDelete
  11. biar cuaca mendung, jangan mood pun mendung.. ceria ye.. :)

    ReplyDelete
  12. petang2 je ujan ..alek umah lencun intan..:huhuhu...cantik la gambar bear tu..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.