Story Mory Cik Lala

Friday, May 17, 2013

~ Happy weekend ~

Salam kawan kawan. Good morning semua. Seronokkan bila tiba hari Jumaat. Hari yang ditunggu tunggu setiap minggu. Seronok sebab esok boleh lepak kat rumah dengan anak anak. Boleh buat aktiviti sendiri. Nak shopping, nak mengemas rumah dan macam macam lagi. Apa plan u olls cuti 2 hari ni?



7 comments:

  1. cuti weekend ni duk umah je..hubby kene keje..uwaaaa

    ReplyDelete
  2. SEDARA MARA NAK DATANG..SO, NK CARIK LAUK UTK MKAN2..

    ReplyDelete
  3. hehehe..cikda ni kalau boleh..selang sehari nak jumaat... hurmm maybe wikend ni kena balik kmpg ada wedding.. tapi best jugak boleh jalan2..makan free.. hehhehe

    ReplyDelete
  4. hamboii kemain hapi yek
    terlambat plak komen, nk keje dh esok pon
    haha

    ReplyDelete
  5. Yang duk rumah sesaja ni pun best IL...apa tah lagi yg bekerja mcm awak!

    ReplyDelete
  6. deqla suka hari minggu..boleh tdo byk2..hahaha... ok tipu je... ;p

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.