Story Mory Cik Lala

Sunday, May 12, 2013

Untuk Encik Hubby



Dah lama dapat bonus. Tapi tak tahu nak beli apa untuk encik husben. Baru baru ni encik husben kata dia nak beli ipad mini sebab ipad ipad yang ada telah dikonker oleh anak anaknya seratus peratus. Sorang satu wokey. Botak kepala tau main dengan anak anak ni. So misi mencari ipad mini untuk encik husben semalam dah berjaya. Beli yang ada wifi plus celular lagi. Tengoklah tu, siap letak gambar danial lagi sebagai wallpaper.

Note : Selalu beli hadiah kena tunggu apa yang dia request. Kalau mampu beli la, kalau tak mampu diam je la. Sebab kalau kita bagi hadiah yang bukan pilihan dia, dia buat dek je. Kita pulak yang sakit hati. Orang laki ni high taste kan.

23 comments:

  1. salam dari bunda..selamat ceria2kan dipagi harian isnin ni..

    ReplyDelete
  2. mmg pon..kalo kita beli x mcm dia nak, dia blk komplen kenapa beli mcm ne? knp x mcm tu.. tp kalo dia beli brg dia sendiri kita lak ckp (dlm hati) "eee..xder taste laki aku ne.." hehhee

    ReplyDelete
  3. bestnya akak bagi hadiah yg best kat hubby... bertuah badan...

    ReplyDelete
  4. betoi.. betoi.. kalau tak mampu buat bodohjerlerkan.. sebab kalau beli biarlah bermanfaat...

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat hadiah.....suka suka suka :-)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah akhirnyer ada jugak untuk en asbeen yee

    ReplyDelete
  7. OKlah letak gambar Daniel daripada gambar yg boleh buat sakit mata:)

    ReplyDelete
  8. wahh bonus sempena apa ni? belanja deqla bole? kohkoh...

    ReplyDelete
  9. comel i-pad mini tue....terasa nak beli jugaklah...

    ReplyDelete
  10. hamboi....bestnye dpt hadiah
    untung laa cik asben dia
    :)

    ReplyDelete
  11. hah!!!
    betol ke nih cik ana
    sy selalu kot simpan tp simpan dlm tupperware vege
    kategori beracun gak ke
    :0

    ReplyDelete
  12. Wahhh bestnya hadiah :)

    Tp mmg betul, kalau beli yg bukan pilihan, hmm jawabnya dok diam la hadiah tu :D

    ReplyDelete
  13. salam Ana,Klu atie beli hadiah..tgk dulu apa HB sgt perlukan.Klu mampu beli lar...tp biasanya xder la mahai2 semua.Yg mahal2..HB beli sendirik (^_^)

    ReplyDelete
  14. betul tu..sikit punya susah nak beli hadiah utk hubby...beli baju/kemeja kang dia tak pakai,dia sakit ati hehe...akka selalu beli perfume kesukaan dia...

    ReplyDelete
  15. waaaaa untung la husband akak...dpt isteri yg sgt2 pemurah mcm kak ana hehhe...seriusly best yer tgk hadiah tuh sis...x pernah lg hadiahkan yg mahal2 kt husband...biasa2 jek hadiah hehhe...kena upgradekan diri ni...aah ek lelaki nih mmg high taste...hehhe

    ReplyDelete
  16. Untung laa hubby dpt hadiah istimewa gini.. kan dari isteri tercinta.. :)

    ReplyDelete
  17. akak bawa suami, suruh suami sendiri pilih hadiahnya tp dlm bajet yg ditetapkan lah... tk boleh over bajet kalau terlebih bajet suami tambah duitnya sendiri

    ReplyDelete
  18. nak sambung lg..bbrp bln lps ada beli htc one x utk diri sendiri..pd hari yg sama en huby belikan samsung galaxy ace utk kita..dlm masa sebulan tu pakai 2 hp...then htc tu bg kat hb..entah mcm mana hp tu ley tercicir...teguk air liur jugakkk...

    ReplyDelete
  19. wahhh bertuahnya encik somi mendapat hadiah yg amat bernilai dr wife yg sangat penyayang.. suka nengok happy family mcm ni.. sooo sweet :)

    ReplyDelete
  20. Untungnya ada bini macam IL ni hehe...pemurah, bukan utk org lainkan IL tuk laki sendiri gak!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.