Story Mory Cik Lala

Wednesday, May 22, 2013

My simple lunch

Lunch ni je gara gara teringin nak makan western food kat opis. Tak tahu nak makan pe dah. Jemu la kalau asyik makan nasik je kan. Kalau nak makan bbq ciken ke hapa lebih baik buat kat rumah lagi sedap.

Sosej, mashed potato dengan coleslaw je. Tapi mashed potato dengan coleslaw tu hari ni x sedap sebab kering. Kalau berkuah lagi sedap.

11 comments:

  1. simple takper kakak.... janji kenyang perut...

    ReplyDelete
  2. apa ni??? saya makan maggie jer.. lg sempoi.. punya malas nak keluar lunch...

    ReplyDelete
  3. Sodapppppppppp....ish2 tayang mkn2 nih lg2 western ju sukerrrrrrrrr :)

    ReplyDelete
  4. Sesekali sedap jugak mkn western.. :D

    ReplyDelete
  5. yer2..mmg simple..kira x berapa byk kalori tu?
    (org slim melim bgtaw neee..)
    :P

    ReplyDelete
  6. nmpk sedap la pulak kuah tu.. nyum3...

    ReplyDelete
  7. macam kuah yong tau foo pun ada upanya...apa2 pun janji kenyang...itu yg penting...

    ReplyDelete
  8. Wit witt western le
    Mabeles!!
    Kita jarang mkn lunch, psl terkeja2 amik anak skola

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.