Story Mory Cik Lala

Thursday, May 16, 2013

Istimewa buat para isteri ~ betul ke??

Sumber : Fb

Boleh caya ke statement ni. Mungkin betul jugak kut. Apa komen u olls?

10 comments:

  1. suami sy x boroi tp dia penyayang n berpandangan jauh..x ley nilai dr segi keboroian..my 1% opinion..:)

    ReplyDelete
  2. err mungkin ada kebenarannya juga.. tp soalan mak.. mcm mana kalau si isteri yg boroi.. adakah para somi akan berfikiran begini juga.. wahahaha mood meroyan mak dah sampai awal hari ni nampak gayanya hahaha

    ReplyDelete
  3. hahahha..hubby deqla perot dia slim jek..haishh... xkan nk suh dia boroi kot ?? huhuhu...

    ReplyDelete
  4. betoi kot rasanya.. sebabnyakan org lelaki ni mesti perut ke depan bila dah kawin

    ReplyDelete
  5. yup tanda kebahagian sambil mengusap2 perut... hahahaa

    ReplyDelete
  6. Ohh...gitu eh IL....so my Arjuna kira bahagialah ni hehe

    ReplyDelete
  7. Hello Ana, I was at Delima's blog nak chabut nampak your callsign, busybody over.
    I suka your humour.
    'boleh caya ke..."? Ha ha.

    I will say, 'boleh'...tetapi nak add garam sikit, ha ha ha.
    Have a nice day and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  8. Salam,
    boroi tu bkn ke petanda si hubby tu seorng pemalas@ x aktif.

    ReplyDelete
  9. Untung la kita dpt asben boroikannn
    Yg x boroi cemana plak?
    Tipu je la cik ana
    Boroi ke x bukan ukuran...

    ReplyDelete
  10. hehehe..semuanya sama. semua suami baik-baik.
    tak semestinya yang tak boroi tu tak baik.
    dan sebaliknya juga la. :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.