Story Mory Cik Lala

Tuesday, June 4, 2013

Kenduri pihak lelaki










Majlis resepsi pihak lelaki
Ahad 2 Jun 2013.
Pelamin, kipas pengantin dengan bunga hiasan pelamin tu
adalah hasil kerja tangan biras ai.
Nampak simple tapi menarik kan.

19 comments:

  1. semoga iktan perkahwinan mereka berkekalan... hendaknya..

    ReplyDelete
  2. sekarang pelamin kebanyakan pesen bunga ni.. cantik dan jimat.. suka pelamin gini .. simple aje x sarat2 sangat..

    ReplyDelete
  3. kak na camna nak wat friend list cam blog akak ni..

    ReplyDelete
  4. Betul ana...pelaminnya simple tapi menarik dan cantik.

    ReplyDelete
  5. nmpk simple but nice.. sweet je kaler purple... ;)

    ReplyDelete
  6. sama cantik pengantin tuu...
    semoga bahagia hingga akhir hayat...

    ReplyDelete
  7. assalam,

    betul lah cantik pelamin tu simple tapi menarik...putih suci..

    ReplyDelete
  8. suka tengok pelamin tu..simple tapi cantik..
    musim kenduri, sana sini ada jemputan:)

    ReplyDelete
  9. tema pepel ek
    canteknyeeee!!

    kita pon terhasut tukau templete kaler pepel mcm awak hihi

    ReplyDelete
  10. saya pun suka dgn pelamin tu. simple yet nice :)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, salam kenal dari blogger Indon.
    Selamat menempuh hidup baru wahai kawan blogger Malay

    ReplyDelete
  12. Semoga menjadi keluarga yang sakinah mawadah dan warohmah

    ReplyDelete
  13. Sgt cantik kedua mempelai sis....maaf sgt x dpt join sebab hubby ajak balik kg ke kuantan pahang...cuti sekolah kan byk je agenda....hehhe anyway tq sgt2 jemput ju tempoh hari sis...lawa pelamin...simple and nice :)

    ReplyDelete
  14. zaman skang ni, org lbh suka buat simple2 je. jimat pun jimat. hehehe

    ReplyDelete
  15. suka tgk pasangan pengantin tuu..nampak sempoi jer

    ReplyDelete
  16. intan pon sbenarnya suka majlis yg simple..tidak terlalu bermewaah2 sangat...yg penting majlis akad nikah tu

    ReplyDelete
  17. intan suka majlis ni..simple but sweet je kan kak

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.