Story Mory Cik Lala

Sunday, May 12, 2013

Merbahaya


 
Note :
 
Baru baru ni ada terbaca dalam fb yang mengatakan fakta itu tidak benar. Tapi lupa pulak nak copy paste linknya. Nanti kalau ada saya share ye. Mana yang betul mana yang salah tak tahu lah. Apa apa pun sharing is caring kan.



12 comments:

  1. Wahh..bestnya..
    Btw nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

    insanbiasabiasa.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. alamakkkk..kita selalu buat..tq for info..

    ReplyDelete
  3. kt pun baru tahu gegegege... dah ar sellau buat...

    ReplyDelete
  4. tq share info....selalu buat macam ni...huhuhuuu

    ReplyDelete
  5. nice sharing... kalo tak, smpai ke sudah xtau.. huhu...

    ReplyDelete
  6. Mmg selalu buat....tq for info....

    ReplyDelete
  7. pernah terbaca pasal ni, lepas pd tu bila masak je tetap habiskan, taknak simpan2 lagi

    ReplyDelete
  8. laaaa yeke kak ana...ya Allah ju selalu buat cm tuh...potong sebelah...masak...lg sebelah simpan esk dlm peti ais...huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....tq kak ana...membuka mata saya supaya berhemah semasa di dapur :)

    ReplyDelete
  9. Selalu jugak buat cenggini!...bahaya eh ? TQ share IL

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.