Story Mory Cik Lala

Tuesday, May 28, 2013

Majlis perkahwinan sepupu di kampung - Taiping












Tarikh Nikah : 25 Mei 2013
Tarikh Sanding : 26 Mei 2013

Selamat Pengantin Baru Syuhada dan Afiq.


Note : Rasa cam nak naik pelamin jugak. Seronok tengok dressing pengantin sekarang. Cantik cantik kan.

13 comments:

  1. cantik tema.. warna lembut je...selamat pengantin baru buat mempelai.. =)

    ReplyDelete
  2. Selamat pengantin baru buat sepupu Ana...moga kekal bahagian...bess la jumpa sedara mara yerrr..

    ReplyDelete
  3. Sekarang ni Ana janji ada duit aje boleh pilih. Akibatnya duit hantaran kena berganda-ganda... cantik memang cantik kan..

    ReplyDelete
  4. cantik sangat pengantin ni..naik seri

    ReplyDelete
  5. Tahniah selamat pengantin baru utk sepupu kak ana...sama cantik kedua2 mempelai :)

    ReplyDelete
  6. Salam Ana,

    Selamat pengantin baru pada pengantin baru. Cantik pengantinnya

    Seronok yer balik kampong

    ReplyDelete
  7. selamat pengantin baru buat kazen dia
    sweet la kaler baju derang
    :)

    ReplyDelete
  8. wah meriahnya wedding ni kak, warna skrg ni pastel yang sweet gitu

    ReplyDelete
  9. selamat pengantin baru!

    Tu lah kan..zaman skg ni mmg cantik2 pelamin dan baju kawen...zaman kite dulu2 mcm simple je...ni rase nak pakai baju sanding lagi nih;p

    ReplyDelete
  10. lawanya baju pengantin kak.suka kaler dia=)eh blog akkpun dah transform=)lawa

    ReplyDelete
  11. Betulkan IL baju pengantin sekarang ni lawa lawa...... rasa nak bersanding sekali lagi je hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.