Story Mory Cik Lala

Friday, May 17, 2013

Kad Hari ibu

Kad Ucapan Hari Ibu dari Nabila dan Danish.
Kad Nabila tu dia buat sendiri.
Kad Danish pulak apa yang saya tahu dia beli dari cikgu dia. 50 sen you.

Terharu jugak terima kad dari anak anak kan.
Terima kasih kakak dan abang ngah. Sesungguhnya kakak, abang ngah dan adik adalah sangat bermakna dalam hidup ini.







24 comments:

  1. So nice....you must be proud of your daughter. Happy Mother's Day Sis..

    ReplyDelete
  2. Terharunya hati seorang ibu kan.
    Semoga jadi anak yang soleh dan solehah semuanya.

    ReplyDelete
  3. apa yg anak buat untuk kt mesti rasa terharukan.. mcm dihargai ..

    ReplyDelete
  4. alolo.. memang terharu kan.. moga kakak, abg ngah n adik jadi anak2 yg soleh dan solehah.. amin3x..

    ReplyDelete
  5. adik : "da wish hari ibu?"
    abang: "xpayah...."

    sabau jer mak dia ne dengauuuu!!

    ReplyDelete
  6. Terharu rasa KA baca jad sebaklah...

    ReplyDelete
  7. Terharu kan Ana.. apa lagi mereka masih kecik lagi.

    ReplyDelete
  8. Alolor so sweet laa.. dpt surat dari anak2 ginikan.. terharu rasanyaa.. :)

    ReplyDelete
  9. hye saya pengajur Ga ni dan nak pelawa and menjemput
    tuan blogger untuk join GA saya ni yer. :D

    Harap sudi ya. selamat berblogging. :D
    http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html

    ReplyDelete
  10. alahai, terharunya dapat card dari anak... so sweet

    ReplyDelete
  11. kreatifnya diorang.... pandai amik hati ibu dia... :)

    ReplyDelete
  12. so sweet kan
    kdg2 bile mereka buat mcm ni tros cair hati
    :)

    ReplyDelete
  13. assalam,

    sekecil itu sudah pandai menghargai kasih ibu..terharu..

    ReplyDelete
  14. Bila dapat macam ini mesti terharu kan Ana.
    Mereka dah mula pandai menghargai.

    ReplyDelete
  15. akak, nak order byk ke? sy x dpt bg harga ahli sb sy pun beli dgn harga ahli....sori ye kak...:)

    ReplyDelete
  16. OKje tak dapat kad pun IL....huhu...sabau aje le...

    ReplyDelete
  17. Salam Ana..simpan kad2 tu sebagai kenangan,sok2 anak2 dah bsr blh tunjuk kat depa :)

    ReplyDelete
  18. kreatifnya anak2 ibu....tentu hati ibunya kembang setaman hihi

    ReplyDelete
  19. kreatif budak2 ni.. mesti rasa terharu kan bila anak2 dah pandai menghargai..:)

    ReplyDelete
  20. terharunya intan baca apa yg anak2 kak ana tulis...bestnya jadi seorang ibu..huhu

    ReplyDelete
  21. bila dpt hadiah n kad dari anak2 mmg rasa terharu...noe pun dpt jugak kad n hadiah...walaupun kecil..tp amat berharga

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.