Story Mory Cik Lala

Wednesday, May 8, 2013

Thanks Eyeyou

Hadiah dari Eyeyou dah sampai. Terima kasih bebanyak kepada Eyeyou. Buat susah susah je. Happy sangat dapat hadiah ni. Sampul Urusan Seri Paduka Baginda lagi.

Eyeyou siap bagi gelang kristal lagi untuk cik lala. Tapi ibunya tak bagi guna sebab sayang. Ha ha ha. Boleh tak camtu.

Apa apa pun moga Eyeyou murah rezeki ye dan moga ikatan persahabatan ini kekal selamanya.







21 comments:

  1. salam ibulala
    Tahniah dapat hadiah dari eyeyou...
    jeles tau Ta hehehehehheh

    Tahniah sis

    ReplyDelete
  2. Terasa kian erat ukhuwah berblog.
    Murah rezeki yg memberi dan menerima.

    ReplyDelete
  3. sian cik lala sbb ibu tak bagi pakai gelang...:-)

    ReplyDelete
  4. wah besnyer kak... tak penah dpat pun ..

    ReplyDelete
  5. wahh urusan seri paduka tu...hikhik..tahniah dpt hadiah...

    ReplyDelete
  6. ibu lala bole tlg deqla x? mintak link blog zee suhaimi.. sbb deqla klik nama x dpt terjah blog dia..nk bls kunjungan... huhu

    ReplyDelete
  7. waduh.. cantik sih gelang cristal tu.. lagi cantik pasal dapat hadiah kan.. happy je..

    ReplyDelete
  8. bestnyer... akak memang sangat suka kalau dapat hadiah dari kawan maya... kasiler pakai tentu comeljer...

    ReplyDelete
  9. Bolehlah melaram sakan IL lepas ni hehe

    ReplyDelete
  10. beri hadiah tanda sahabat ek
    wahhh bertuahnye dia
    cik lala kena tgu raye nt ibu bg la pakai tu
    hihi

    ReplyDelete
  11. saya punya pun da dpt smlm..cantikkan.. :)

    ReplyDelete
  12. tahniah kak!! wahh bertuah sungguh

    ReplyDelete
  13. time kasih kak ana..hrp suka hendaknya..:)

    ReplyDelete
  14. tahniah kak ana..sangat cantik...hehe

    ReplyDelete
  15. Tahniah akak dapat hadiah.
    Semogaa di murahkan rezeki lagi.

    ReplyDelete
  16. bleh buat pi kenduri dah tu hehe

    ReplyDelete
  17. moga sentiasa dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  18. wah, cantik nyer.... tuah badan :)

    ReplyDelete
  19. owh ye, thanks dah dpt bukak blog zee tu... ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.