Story Mory Cik Lala

Saturday, June 28, 2014

Bila ditinggalkan keseorangan

Semalam baru keluar hospital. Hari ni terus ke rumah opah. Makan kat sana. Mandi kat sana. Kat rumah opah seronok sebab luas tempat bermain. Lagi pun ada kawan. Kalau kat rumah dapat main dalam rumah saje. Nak lepas main kat luar kete laju laju. Seriau tengok.

Ibu kat rumah kebosanan. Ayah pun pi keje. Kalau tak boleh dating. Time anak anak tak de ni la nak pi dating kan. Oleh kerana anak anak takde kat rumah makanya hari ni cuti masak. Makan je la apa yang ada sebab kalau masak pun takde yang nak makan.

Kepada kawan kawan selamat menyambut bulan Ramadan. Sama sama kita mempertingkatkan amalan kita di bulan Ramadan kali ini. Maaf dipinta andaikata ada tutur bahasa yang menyinggung rasa.

10 comments:

  1. Salam singgah :)
    Jom join segmen bloglist bersama irrayyan.com. Selamat berpuasa.
    Salam ukhuwah.
    http://www.irrayyan.com/2014/06/segmen-bloglist-irrayyancom-1-julai-ramadhan-1435H.html

    ReplyDelete
  2. Betul tu akak. Bila sorang-sorang nak masak pun malaskan. Salam Ramadhan juga dari saya.

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah dan Salam Ramadhan Al Mubarak dari bunda...

    ReplyDelete
  4. selamat berpuasa juga buat akak sekeluarga.

    psstt:saya ada fb tp jrg online fb.
    ti sy add akak ye

    ReplyDelete
  5. takpe dpt rehatkan bdan kejap bile anak2 takde

    ReplyDelete
  6. Selamat berpuasa dari kakak ye Ana
    Lewat sikit sebab kakak cuti 4 hari..

    ReplyDelete
  7. Anak-anak sihat?
    Boleh dah berlatih puasa tu kan..

    ReplyDelete
  8. kdg2 noe suka tinggal keseorangan...masa tu boleh buat apa yg noe suka buat...hehehe

    ReplyDelete
  9. Salam Ramadhan IL....kalau anak anak rak de apa lagi buka je luar....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.