Story Mory Cik Lala

Tuesday, June 3, 2014

En hubby ni



En hubby sekarang ni berada di Kulai Johor. Tetiba je tadi call ajak pegi bercuti ke Pulai Spring minggu depan katanya. Mana nak ada bilik kosong dah sayang oi. Dah lambat. Sume bilik fully booked. Nak nak pulak ada promotion family affairs tu. Fully booked sampai bulan 9 tau. Putih mata la kita. Baru plan nak pi sana cuti merdeka ni. Tak de harapan la nampaknya. Kena tunggu tahun depan la pulak.

kawan kawan ada idea tak nak jalan jalan pi mana? Lumut dah pegi. Gambang pun dah pegi. Johor tak de apa sangat. Langkawi jauh pulak. Kelantan dan terengganu apa yang menarik? Cameroon Highland tinggi sangat. Tak larat nak panjat bukit bengkang bengkok.

6 comments:

  1. ala cian akak..tak da rezeki kan...

    ReplyDelete
  2. samala mcm kami tp kami bukan psl hotel penginapan tp terlepas sbb MAS buat promo smlm ke langkawi bermula jun hgga Nov tp date yg kami nak semula full yg free cuma time si along spm...thn depan juga la jwbnye

    ReplyDelete
  3. selalunya kalau promo murah mcmni kena booking berbulan awal kan.. tak pe kak booking siap2 utk tahun depan.. =D

    ReplyDelete
  4. Sy plak xde idea nk bg tpt ape kak..huhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.