Story Mory Cik Lala

Friday, June 6, 2014

Lupa lupa lupa

Tahun ni genap 11 tahun usia perkahwinan saya dan en hubby. Tapi macam mana boleh terlupa entah la. Ulangtahun perkahwinan tu patutnya 31 Mei yang lalu. Tapi 3hb Jun baru teringat. Orang laki lagi la tak ingat kan.

Kami tak pernah celebrate pun anniversari ni. Sekadar ingat dan wish sesama sendiri je. Tu pun saya yang wish kat en hubby post melalui fb. Tapi dia tak reply pun. Kesian saya kan.

Tahun ni segala galanya lupa. Anniversari lupa. Nak renew roadtax kete pun lupa. Dah tua gamaknya.

Khas untuk en suami :

Dengarlah bintang hatiku
aku akan menjagamu
Dalam hidup dan matiku
hanya kaulah yang ku tuju
Dan teringat janjiku padamu
suatu hari pasti akan ku tepati

Aku akan menjagamu
semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu
dan ku tak akan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku

Moga jodoh kita kekal hingga ke Jannah.

7 comments:

  1. Dah lepas tarikh ye ibulala..acik pun tak sambut..tapi bila anak2 dah besar lain pulak.....anak2 buka main ingat siap pi belanja makan lagi pada tarikh tu

    ReplyDelete
  2. bz sungguh! sampai semua lupa...makan ginko! jz visiting

    ReplyDelete
  3. happy belated anniversary akak...moga kekal hingga ke Jannah...

    ReplyDelete
  4. Happy Anniversary kak.. moga bahagia hingga ke syurga.. lupa kot, takpelah janji kasih syg tetap bersemi... :)

    ReplyDelete
  5. bab lupa lupa lupa ni x dpt nk nolong..
    set kat phone senang kak.pasang alarm skali..

    slmat ulangtahun
    smga kekal hinggan jannah.aamiin

    ReplyDelete
  6. eh..cmna bole lupa ni?
    btw hapy aniversary :)

    ReplyDelete
  7. happy belated wedding anniversary..semoga berbahagia sehingga ke jannah..amin!
    beza 1 hari je ngan Ayu... :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.