Story Mory Cik Lala

Saturday, June 7, 2014

Dah start planning





Tak lama lagi dah september. Bulan september ni saya nak celebrate birthday anak anak. Anak saya yang boys tu lahir dalam bulan september. Yang girl tu dalam bulan May. Untuk menjimatkan kos saya akan gabungkan semua birthday diaorang dalam bulan september ni. Insya Allah. 

Nak tanya kawan kawan kat mana u olls selalu buat invitation kad dan print label sticker yang tampal kat botol air atau coklat untuk birthday tu.

4 comments:

  1. sure meriah kan.
    ala, tak dpt nk bg details sbb x pernah buat lagi kan.tapi selalu tgk dorng cri kat fb aje..
    nti kalau sy terjmpa, saya gtau.in shaa Allah

    ReplyDelete
  2. wahhh mesti meriah nti kak..sambut sekali birthday anak2... ;)

    ReplyDelete
  3. ada printing kad
    wasap sha 0128427478 :)

    ReplyDelete
  4. birthday party..best!! i like!!
    kalau utk Ayu...benda2 yg tampal2 nie..majoriti Ayu DIY jer...
    google & edit gambar...sendiri. than print & tampal.
    tapi kalu nak tempah..byk jer ada...cuba try kat FB..Dida Zainal...dia buat cun2 gak.
    :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.