Story Mory Cik Lala

Friday, June 20, 2014

Terasa teringin


Tetiba je terasa teringin nak makan benda alah ni. Beli kat giant dan simpan kat opis buat stok. Time teringin boleh kunyah kunyah kan. Sape nak meh sini.

Note :
Hari ni tak breakfast lagi. Tak tau nak makan apa. Tapi tadi dalam tren dah minum nescafee kotak. Takut nak minum pagi pagi ni sebenarnya. Tak boleh masuk sebarang makanan dan minuman. Kalau tak ceri beri lah pagi pagi. Kalau nak naik tren tu, mana la pulak nak cekau toilet. Paham paham je la keadaan public toilet kan. Tapi pagi tadi sangatlah kehausan. Bedal jugak air kotak. Dalam kete tu memang ada spare air kotak sentiasa. Maklumla ada anak ni. Kejap kejap haus la. Kat rumah tak de pulak dorang haus. Asal  naik je kete haus la bagai. Kadang maknye pun sama. So better la spare air kotak dalam kete siap siap. Lagi jimat kan.

4 comments:

  1. itulah kalu sesekali teringin kalu blh masa tu jgk nk cari heheheh

    ReplyDelete
  2. jgn bekpes dgn mister potato sudah...kesian kat perut...PC terliur jgk nak mkn mende2 mengarut ni tp kena tahan dulu sementara dlm pantang ni...nnt bedal jugak ni...tp takleh mkn selalu tak elok utk kesihatan. jarang jarang jaraaaang je blh tau; p

    ReplyDelete
  3. kure sikit kopok gni..
    mkn kopok ikn je.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.