Story Mory Cik Lala

Sunday, June 22, 2014

Tak sabar nak makan biskut raya




Even belum puasa kanak kanak ribena ni dah request nak makan biskut raya. Ni pun beli kat giant je. Rambang mata agaknya tengok biskut banyak sangat.

note: 
Sekarang tengah musim orang buat biskut samprit susu kan. Tak try pun lagi sebab wiken ni mood cam malas je. Masak pun tak. Lagi pun tak de bahan. Nanti nak try jugak sebab anak anak saya ni memang suka makan biskut samprit tu. Katanya biskut samprit susu tu cair di mulut. Tak sabarnya nak cuba.

2 comments:

  1. biskut raya klu beli sekarang , terus habis lah jawapnya . tak sempat nak tggu raya pun !

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.