Story Mory Cik Lala

Friday, November 1, 2013

Bila badan rasa tak sihat

Hari ni emergency leave sebab nak bawa husben cek darah kat hospital
Dah dua tiga hari dia tak sihat
Hari ni ai terpaksa berkeras jugak ajak dia pegi hospital
Orang laki ni memang camtu agaknya
Bila sakit susah sangat nak pegi hospital atau klinik
Bila kat rumah sakit tu sakit ni

Tiba tiba pulak ai yang rasa nak demam
Sakit sakit badan sakit pinggang
Malam tadi pun tak boleh tido
Bila telan air liur sakit tekak sampai ke telinga
Last week pun camtu gak
Dah mc dah
Minggu ni jadi lagi

9 comments:

  1. assalam ibulala..memang betul..susah sangat..acik pernah menipu..kata acik yang nak pi kilinik.minta dia yang hantar..
    sampai klinik..masuk dalam..acik kata ngan doktor..suami yang sakit..masa tu terkejut acik..lepas dr.periksa..terus suruh pi masuk wad..dah sampai macam tu pun susah sangat nak pi klinik..

    ReplyDelete
  2. Semoga cepat sembuh Ibu Lala... Insya-Allah sama sama berdoa moga dikurniakan kesihatan yang baik

    ReplyDelete
  3. salam Ana...semoga Hb cpt sembuh.Ana pon kena jg kesihatan gak.Cam atie aritu,jg HB dmm..pastu atie lak dmm.

    ReplyDelete
  4. Sakit x kira usia.. Awk kenelah jage kesihatan...

    ReplyDelete
  5. Ana dah sihat ke belum ni??? moga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  6. thn ne pon sy byk kali sakit/demam/serangan asthma/x sedap bdn...peredaran usia kahhhh??

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan..hhe nice sharing ^^ follow blog saya gak ea..
    www.madamhealthy.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.