Story Mory Cik Lala

Thursday, October 31, 2013

Jauh tu pun penat

Penatnya menapak
Bukan ke mana pun
Ke KL Sentral tu je
Sensorang kat opis
X de geng
Berjalan la tanpa arah dan tujuan
Bukan ada nak beli barang pun
Tapi dah jemu duduk opis dari pagi sampai petang
Sekadar nak menghabiskan masa waktu rehat

Mungkin sebab dah nak masuk era 40s kut
Tu yang cepat penat
Jalan jauh sikit dah sakit kaki

Kawan kawan makan apa lunch ni...

11 comments:

  1. Saya macam biasa bawak bekal dari rumah....arini makan tuna croissant :-)

    ReplyDelete
  2. ala..siannye kak ana....mane yg len? kalo dekat sy da dtg..heee

    ReplyDelete
  3. betul la ana..cikda pun terasa perbezaannya bila umur nak cecah 40 ni..
    huhu.. baideway..cikda makan nasi lemak ayam goreng tadi.. aww... kolesterol giteww..sebab cikda takde berjalan2 mcm ana buat tadi.. itu dah bakar berapa kalori tu.. kann..???

    ReplyDelete
  4. besela kak bile umo meningkat nih memg mudah penat..

    kak ade byk jnis paraben...akak boleh rujuk kat entry nih http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/10/say-no-to-paraben.html

    ReplyDelete
  5. maybe kalo jln sorg2 mmg rasa mcm jauh jer kak..cuba ngan kwn2 terasa cpt jer... hihi

    ReplyDelete
  6. nak masuk 4 series tu kak itu yg letih.. sama le kita, kekadang letih gak berjalan2 x de kawan kalau ada kawan lain sket kurang rasa penat sbb ada teman bersembang..

    ReplyDelete
  7. salam Ana..biasa ler,tenaga kita ni dah makin kurang tak mcm zaman2 remaja dulu..hemmmm

    ReplyDelete
  8. Jalan-jalan di malam hari kat sini....:D

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum, lama tak singgah sini...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.