Story Mory Cik Lala

Saturday, November 9, 2013

Nasib baik tak warded





Patutnya zafran kena pegi sekolah hari ni ambik hadiah
Tapi dia tak nak pegi sebab tak larat katanya
Hari ni ada majlis penyampaian anugerah kat sekolah
Ibu pun tak sangka zafran nak dapat hadiah
Tetiba je petang semalam guru kelasnya call ibu suruh zafran datang sekolah hari ni

Pagi tadi bawak hero hero ibu ni pegi hospital
Nasib baik tak kena tahan wad
Result buat blood test doktor kata demam sebab virus

Sebundut jugak la doktor bagi hero hero ibu ni ubat
Macam pegi shopping pulak
Bil hari ni mencecah RM1000 lebih untuk 2 hero ni
Nasib baik company bayor

5 comments:

  1. salam Ana...Tahniah utk zafran..!!hadoii,ubat skrg bkn main mahai..Semoga cepat sembuh kedua2 hero mama tu ya.Aminnn

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah x sampai kena warded... untung la company byrkan...

    ReplyDelete
  3. uiii mahalnye!!!!
    ubat ape tu...untung kampeni cover kann
    kot sendiri..pengsan!

    ReplyDelete
  4. omakkk aiii...spital private la katanya...meheiii weyyyy..nasib kompeni bayooo!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.