Story Mory Cik Lala

Friday, November 8, 2013

Setengah jam menunggu

Setengah jam menunggu baru dapat parking
Tu pun parking kat open parking
Agak agak berapa la total kena bayar parking hari ni kalau setengah jam yang pertama RM2/- dan setiap jam berikutnya RM4/-.

Parking dari pukul 11.00 pagi sampai 5.30 petang. Hajat di hati cam nak balik tengah hari ni sebab adik ngan abang demam. Tapi takut datang petang karang tak de parking pulak. Kat sini parking memang very the worst.

6 comments:

  1. Kat tempat Mia, parking bayar 7 ringgit sehari....huhu

    ReplyDelete
  2. ni kat KL sentral ye ana...letih la..sampai setengah jam tunggu....sib baik la kat tempat noe ni senang dpt parking...

    ReplyDelete
  3. Setiap jam berikut RM4? Mahalnya...kat mana ni?

    ReplyDelete
  4. hamboiii lamanye nk tgu dpt parking
    bawak keta ke arini? mahal gak kire jam tu
    dulu teringat paking kt AA sejam limaposen, tu pon dh rase mahal

    ReplyDelete
  5. sana sini skrg mmg ssh nak cari parking.. al-maklum ler ramai yg guna keta... huhu.. ni kat mana kak?

    ReplyDelete
  6. wah...mahal jugak tu..kat tempat keja kak ana la ni ye....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.