Story Mory Cik Lala

Monday, November 4, 2013

Cupcake minion

Si Danial ni sibuk nak cake banana
Tak nak yang kecik tapi nak yang becar katanya
Nanti nanti lah ibu oder kat kedai ye
Buat masa ni makan la cupcake banana yang tecik tecik ni dulu tau

Beriye iye nak cake tapi makannye seketui je...

Sape cuti hari ni. Syoknye kalau cuti hari ni. Saya keje. Cuti dah tak de. Kalau banyak annual leave mau cuti gak hari ni.

Jeles saya tau pada sesape yang cuti tu. Enjoy your holiday...

18 comments:

  1. bdk2 suka la dpt cupcake kartun camtu...sy kj...kalo cuti mmg best tp kalo kj time org rmi cuti lg best...hehe

    ReplyDelete
  2. Danial suka tengok kartun yang comel2 tu kak...

    ReplyDelete
  3. Comel lah cup cake tu......saya cuti hari ni. :D

    ReplyDelete
  4. Comel giler cupcake minion tu..syg nak makan tu..hehe

    ReplyDelete
  5. Memang tecik tomey jer... tentu rasanyer pun tomey jugak... hehe :D

    ReplyDelete
  6. Minion dah mula atas kek sekarang ni..
    AL kakak ada baki 17 hari lagi Anna tapi kerja kadang tak dapat elak. Tak apa boleh claim jadi duit. Hari ini kakak pun kerja.

    ReplyDelete
  7. femes katun ni.. smpai cupcakes rupa dia pun dah ada..tp kalo gini comelnye..syg la nk mkn...

    ReplyDelete
  8. kuih cakoi tu kedainye dkt ngan restoran sharezma...tp yg deret2 kedai ada org jual mcm2 makanan...nk explain pn tk reti

    ReplyDelete
  9. comel benor keknya..

    samala kt kak..keje td..huhu

    ReplyDelete
  10. Salam Ana,

    Masa kak ani kerja dulu kalau hujung2 tahun cukup risau bila anak tak sihat. Maklumlah cutinya pun dah semput.

    Comel cup cakenya tu.

    ReplyDelete
  11. ololo..comelnya cupcake tu,nak makan pun sayang ni,hihi..

    terima kasih ye kak ana sudi singgah blog nana:)

    ReplyDelete
  12. alolooo...k.ana, sweet tgk cupcake..kartun gitu sesuai je dengan jiwa anak2..

    ReplyDelete
  13. comel kek tu, cik ana buat ke?
    ohooo sy coti senin tu hihihi
    coti mmg dh abih tp kalau dh malas sy redah je coti
    unpaid pon unpaid leeee

    ReplyDelete
  14. Comeinya minions kek.. nk makan p sayang..hehehe

    ReplyDelete
  15. teringat kt cucu sedara...suka sgt kt bananana ni...noe cuti isnin lepas...saja ambik cuti...lepak2 umah je pun...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.