Story Mory Cik Lala

Saturday, October 5, 2013

Adoii geramnya. Kan dah rugi

Adoiii geram dengan anak dara saya nan satu ni
Patutnya ada kelas tusyen pukul 11:30 hari ni
Tapi katanya cikgu ada bagi surat mengatakan kelas start pukul 1:30
Bila kita mintak surat dok nanti la nanti la tak bagi bagi
Rupanya kelas yang start pukul 1:30 tu minggu depan
Bukannya hari ni
Kan dah rugi satu kelas
Bayar free je

Geram betui....

Ai suruh dia masuk kelas ganti minggu depan
Biar dia tusyen sampai 4 jam instead of 2 jam je
Sape suruh tak baca surat betui betui



3 comments:

  1. hihihi, macam2 kan akak..

    tahniah, sila tengok link ini,
    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/10/pemenang-keychain-miniga-2.html

    nnt tinggal nama, alamat dan no fon kat komen entry tersebut ye, jangan risau komen tersebut tidak akan dipublish..;-)

    ReplyDelete
  2. kesiannya non stop 4 jam...jgn dera anak kakkk!!!

    ReplyDelete
  3. alahaii.. lps ni akak yg kena bertindak.. tampal jadual kat mana2..sng akak tgk..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.