Story Mory Cik Lala

Saturday, October 12, 2013

Dah booking tadika danial

Pagi tadi dah selamat booking tadika danial
Ai pilih tadika little caliph jugak memandangkan tadika tu siap sekali ada transport untuk budak budak tadika ni
Booking je tadi kena bayar rm400. Kalau kata cancel boleh claim balik rm300. Rm100 tu burn.
Sebenarnya fifty fifty gak lagi nak hantar danial ke tadika mana
Tadika little caliph tu registration je rm1562
Termasuk yuran untuk january rm230 dan november rm230.
Yuran bulanan rm230. 

5 comments:

  1. wahhh...dah nk masuk tadika dah... :)

    ReplyDelete
  2. mahal kalo elok xpe kak...berbaloi kite byr kan..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...settle dah..Ayu..Iris, hantar tadika yg sama jer..

    ReplyDelete
  4. perghhh...mahalnyeeee.... kalo x jadi rugilah 100 tu....huhu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.