Story Mory Cik Lala

Tuesday, October 1, 2013

Sape boleh tolong


Kalau korang perasan kan setiap entry yang ai buat tu segala word dengan gambo duduk belah kanan. Patutnya duduk belah kiri ataupun kalau nak cun duduk tengah tengah kan.

Macam mana nak buat ek supaya setiap word dan gambo gambo tu duduk belah kiri ek. Maksudnya ai nak bila ai buat entry dan post gambo otomatik dia appear kat belah kiri instead of belah kanan. Tak payah nak edit edit bagai. Lagi pun tak leh nak edit pun dengan pc kat opis ni. Merimaskan pulak bila setiap entry tu duduk kat sebelah kanan.

Kalau ada sesape yang tahu tolonglah ye. Kalau nak tolong adjust sekali lagi lah dialu alukan.



Sent from Samsung Galaxy Note

8 comments:

  1. kalo sy upload gmbr memg akan duk tengah tengah..saya pun xtau nak tlg mcm ne kak...takleh adjust ke bahagian gmbr tuh

    ReplyDelete
  2. akak x centerkan awal2 ke seblm post entri.. ??

    ReplyDelete
  3. Cuba Ibu Lala setting kan kat alignment tu musti boleh :)

    ReplyDelete
  4. Oooo ingatkan sengaja letak sebelah kanan.....tapi kan edit mengedit ni x berapa nak terror lah pulak...huhu

    ReplyDelete
  5. alahai saya pun tak reti sbb tu saya tak suke publish entry guna hp...mmg failed

    ReplyDelete
  6. Ada tertukar mana2 setting ke?
    @ masa akak type entry akak dah tukar ke kedudukannya?

    ReplyDelete
  7. masalah besar! kita pon tak tau haha
    try edit kt html tu la cik ana..mana tau boleh

    ReplyDelete
  8. blh centetkn time kt draft entri kan.. akak ambik alignmeny center. klo pic.. klik ats pic akn kluar kn nk ke arah mne. tmsuk dgn saiz pic. eyhh.. k maksud akak camner ye?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.